Enkele dagen nu is de overheid bezig met de voorwaarden voor het noodloket te formuleren. Per heden hebben ze de voorwaarden vermeld en is het noodloket opengesteld.

Voorwaarden

De overheid heeft de voorwaarden onderverdeeld in zogenaamde SBI codes. Deze codes zijn gekoppeld aan de onderneming en definiëren wat een onderneming doet. Via deze link kun je nagaan of je in aanmerking komt voor een tegemoetkoming. Onderaan de pagina heb je eveneens de optie om je KvK nummer in te voeren. De tool geeft dan gelijk een uitkomst

De overige voorwaarden kun je hier vinden.

De aanvraag

De tegemoetkoming kan alleen digitaal worden aangevraagd door jezelf of door ons. In het laatste geval dienen we een machtiging te hebben voor de aanvraag.

 

Zelf aanvragen

Zelf aanvragen doet u door in te loggen met uw DIGID

Ygrec vraagt aan

Uiteraard kunnen wij ook de aanvraag voor je verzorgen. Dit betekent echter dat wij een machtiging nodig hebben. Via dezelfde pagina kun je het machtigingsformulier downloaden en al je gegevens zoveel mogelijk invullen.

Uiteraard kun je ook een mail sturen naar administratie@ygrec.nl of administratie@horecaschaap.nl waarna wij je aanvraag verder oppakken. Je zal zelf nog wel moeten ondertekenen.

Tot wanneer

U heeft tot 3 maanden de tijd om een aanvraag in te dienen. Dit is tot aan 26 juni